fbpx

Tervetuloa lukemaan Mielimaiseman artikkeleita.


Toivottavasti viihdyt!


Mitä voit oppia syksyiseltä luonnolta?

mitä voit oppia syksyiseltä luonnolta?


Mitä syksy tuo sinulle mieleen? Näetkö kauneutta sateisissa päivissä tai pimenevissä syystaivaissa? Vai nostaako surumielinen hämäryys esiin alakuloisia tunteita? Tunnetko syksyssä mahdollisuuden siirtymään, muutokseen ja uuteen alkuun? 


Pysähdytään hetkeksi pohtimaan, mitä voit oppia syksyiseltä luonnolta ja kuinka voit arvostaa elämän kiertokulkua tähän vuoden aikaan.


ANNA LAPSELLE RAKKAUS LUONTOON


Viettämällä aikaa luonnossa voit syventää yhteyttäsi luonnollisen maailman kanssa sekä tavoittaa hyvän olon ja onnellisuuden kokemuksia.


Kun olet yhteydessä luonnon kanssa autat palauttamaan luonnollisen kykysi huolehtia itsestäsi ja toisista sekä ympäröivästä maailmasta.


Mielimaisema | Läsnäoloa metsän hellässä huomassa

LÄSNÄOLOA METSÄN HELLÄSSÄ HUOMASSA


Nykypäivien jatkuva viriketulva ei tarjoa mahdollisuuksia rauhoittumiseen ja voi olla vaikeaa pysähtyä tai kuulla omaa sisimpäänsä.


Lapset tarvitsevat pysähtymisen taitoja sekä läsnäoloa metsän hellässä huomassa. 

Löytäkää oma tapanne luonnollisille ja hyvää tekeville läsnäolon hetkille.

Mielimaisema | Pysähdy ja päästä irti

PYSÄHDY JA PÄÄSTÄ IRTI


Haluatko oppia rentoutumaan, rauhoittumaan ja voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin? Luonto tarjoaa loppumatonta inspiraatiota, voimaa ja hyvinvointia kaikille elämän alueille. Luonto hoitaa, on täynnä ihmeitä ja jokainen retki voi olla pieni seikkailu. 

Millainen on sinun mielimaisemasi?


Millainen on sinun mielimaisemasi? Voit sulkea silmäsi miettiä asiaa hetken. Anna mielesi vaeltaa ympäristöön, jossa nautit olostasi ja tunnet itsesi levolliseksi sekä virkistyneeksi.


Millaiseen maisemaan päädyit?

© Mielimaisema 2019  I  Tietosuojaseloste  I   www.mielimaisema.fi