Mielimaisema | Sanna


"Ohjauksessani johdattelen sinua luontoyhteyteen ja yhteyteen itsesi kanssa. Palautat luonnollisen kykysi huolehtia itsestäsi ja toisista sekä ympäröivästä maailmasta. Saat rohkeutta kulkea omaa polkuasi, luonnollisessa rytmissä sekä seuraten omaa totuuttasi." 

 

LUONTO- JA HYVINVOINTIOHJAAJA | LUONNOSSA INSPIROIJA | LUOVA YRITTÄJÄ

Hei!
Olen Sanna 

"Johdatan sinua kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämää, josta aidosti sisimmässäsi nautit."


"Vahvistat luottamusta itseesi ja luontoyhteyttä. Kuljet omien oivallustesi kautta kohti luovuutta, rauhaa ja sisäistä iloa."

Muutama asia minusta

  • JUURET: Vartuin Kainuussa, luonnonantimien äärellä.
  • RUOKAILUTOTTUMUKSET: Pääasiallisesti luomukasvisruokaa höystettynä metsän antimilla. En kuitenkaan ole ehdoton (eikä sinunkaan kannata olla).
  • LEMPIJUOMA: Luomukahvi ja -viini (shhh) sekä villin vihreät mehut.
  • ELÄMÄNI PARAS PÄÄTÖS: Lähteä yrittäjäksi luonnon ja hyvinvoinnin pariin sekä vastuun ottaminen omasta terveydestäni.
  • PARAS LOMAKOHDE: Missä tahansa inspiroivien kohtaamisten, hyvän ruoan ja luonnon äärellä.   ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊    ❊     ❊    ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊    ❊     ❊
  • INTOHIMO: Muistuttaa, mikä valtava arreaitta ja hyvinvoinnin lähde luontomme on. 
  • ARVAISITKO, ETTÄ... olen taiteen maisteri. Luonto toimii minulle myös inspiraationa ja luovuuden lähteenä.
  • KOULUTUS: TaM, Luonto- ja luontoyhteysohjaaja, Puutarhaterapia Coach, Natural Mindfulness Guide, IhanaElo®-ohjaaja. 
  • MIKSI TEEN, MITÄ TEEN? Haluan inspiroida ihmisiä tekemään sitä, mikä inspiroi heitä sekä löytämään aidon itsensä yhteydessä luontoon.     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊    ❊     ❊    ❊       ❊     ❊     ❊     ❊ 

OLEN TÄÄLLÄ SINUA VARTEN.


"Tiedostat, mikä tekee sinut hyvinvoivaksi ja onnelliseksi. 

Keskityt löytämään aidon yhteyden itseesi ja sen, 

mikä on sinulle oikeasti tärkeää."

 


KUN LÖYDÄT LUONTOYHTEYDEN JA PALAAT OMAAN KEHOON,

LUONTO SINUSSA HERÄÄ JA

SAAT ROHKEUTTA KULKEA OMAA POLKUASI.

.
Mielimaisema & luonto


Mielimaiseman metsäkävelyt ja luonto-ohjaus syntyivät kiinnostuksestani, arvoistani ja rakkaudestani luontoon. Autan ihmisiä löytämään luovuutensa, tasapainon, rauhan ja todellisen luontonsa sekä luontoyhteyden. Johdatan tunnistamaan itsensä osana luontoa niin mielen- kuin sielunmaisemissa. Luontoyhteyden löytäminen ja ymmärtäminen auttaa palaamaan omaan kehoon ja yhteyteen itsensä kanssa, mikä on ensimmäinen 

askel kohti eheytymistä. 


Yhteydessä luonnon kanssa voimme palauttaa luonnollisen kykymme huolehtia itsestämme ja toisista sekä ympäröivästä maailmasta. Kun palaamme omaan kehoon luonto meissä herää ja se antaa rohkeutta kulkea omaa polkua, luonnollisessa rytmissä sekä seuraten omaa totuutta. Voimme toimia ja ajatella ilman pakottamista harmoniassa luonnollisen maailman kanssa.


Luonto on opettajani, voimapaikkani ja kotini. Luonto on kaikkialla ympärillämme. Suomalaiset metsät ovat intohimoni, harrastukseni sekä loppumattoman inspiraation lähteeni, kuten luonto itsessäänkin.


Olen kasvanut maalla luonnon rikkauksien ympäröimänä. Jo lapsena tein taidetta luonnonmateriaaleista ja seikkailin metsissä sekä olin haltioitunut luonnon mysteereistä.


Olen taiteen maisteri sekä hyvinvointi- ja luonto-ohjaaja. Olen sitoutunut opiskelemaan luonto- ja metsämetodeja sekä kehittymään päivittäin ammatillisesti. Tällä hetkellä työskentelen hyvinvointialan yrittäjänä yrityksessäni Mielimaisema.


Ohjauksessani yhdistyy elementtejä

holistisesta hyvinvointiohjauksesta, luontoyhteysharjoituksistataidetyöskentelystä

ja perinnetiedosta sekä metsäkylvystä.

Pieni pala tarinaani


Mielimaisema | Sanna

Kamppailin pitkään riittämättömyyden tunteiden kanssa. 

Olin superäiti, jonka arki oli suorittamista ja elämänilo oli hukkunut kiireen alle. Se äiti, joka hymyilee ja haluaa katsoa, 

kun lapset nauravat – ja nauraa lasten kanssa, oli hävinnyt.

Näin jälkeenpäin katsottuna oli onni,
että elämä pakotti minut pysähtymään ja pohtimaan arvojani. Pysähdyin ja oivalsin, että minun arkeni on lasteni lapsuus. 

Tällaistako halusin sen olevan? 

Millaista esimerkkiä halusin näyttää lapsilleni elämästä?

Käänne parempaan tapahtui 
kun opin sanomaan EI. Sanoin ei huonolle ravinnolle ja liikkumattomuudelle. Sanoin ei elämälle, joka ei ollut minun näköiseni. Sanoin ei niille asioille ja ihmisille, jotka vain veivät voimiani, ja annoin aikaa unelle sekä palautumiselle. En suostunut enää siihen, että suorittaminen on elämäni ohjaksissa. Kuuntelin kehoani tarkoin ja otin luontoyhteysharjoitukset sekä metsäkävelyt osaksi arkeani, jotka kaikki osaltaan auttoivat eheytymiseeni sekä oman polkuni löytämiseen. Oivalsin, että koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa elämänsä suuntaa.

Kun kehoni ja mieleni saivat levätä
oloni alkoi parantua merkittävästi. Voin sanoa näin jälkikäteen, että vastuun ottaminen omasta hyvinvoinnistani oli elämäni paras päätös. Osaan nyt rakastaa itseäni ja nauttia elämästä enemmän kuin koskaan ennen. Nykyään autan myös muita kohti merkityksellistä ja kukoistavaa elämää. Ohjaan kunnioittamaan ja rakastamaan itseään, jotta voi asettaa terveitä rajoja ja elää rohkeasti elämää, josta aidosti sisimmässään nauttii.


 

Jätä sähköpostisi


ja pääset etsimään sekä kokeilemaan juuri sinulle sopivia tapoja kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia ja hyvää elämänlaatua. 


"Usko unelmiisi – on olemassa riski, että ne toteutuvat!"

© Mielimaisema 2021  I  Tietosuojaseloste  I   www.mielimaisema.fi