fbpx
Mielimaisema | Sanna


"Ohjauksessani inspiroin, voimautan,

selkiytän tilannettasi, 

kirkastan ajatuksiasi, 

johdattelen todellisen luontosi

ja sisäisen viisautesi äärelle

sekä autan sinua luottamaan intuitioosi."

 

HYVINVOINTIOHJAAJA | LUONNOSSA INSPIROIJA | LUOVA YRITTÄJÄ

Hei!
Olen Sanna 

"Johdatan sinua kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämää, josta aidosti nautit."


"Sen sijaan, että kertoisin, mitä sinun pitää tehdä, autan sinua yhdessä luonnon kanssa löytämään omien oivallustesi kautta sen, mikä toimii juuri sinulle parhaiten."

Muutama asia minusta

  • JUURET: Vartuin Kainuussa, luonnonantimien äärellä.
  • RUOKAILUTOTTUMUKSET: Pääasiallisesti luomukasvisruokaa höystettynä metsän antimilla. En kuitenkaan ole ehdoton (eikä sinunkaan kannata olla).
  • LEMPIJUOMA: Luomukahvi ja -viini (shhh) sekä villin vihreät mehut.
  • ELÄMÄNI PARAS PÄÄTÖS: Lähteä yrittäjäksi luonnon ja hyvinvoinnin pariin sekä vastuun ottaminen omasta terveydestäni.
  • PARAS LOMAKOHDE: Missä tahansa inspiroivien kohtaamisten, hyvän ruoan ja luonnon äärellä.   ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊    ❊     ❊    ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊    ❊     ❊
  • INTOHIMO: Muistuttaa, mikä valtava arreaitta ja hyvinvoinnin lähde luontomme on. 
  • ARVAISITKO, ETTÄ... olen koulutukseltani taiteen maisteri. Luonto toimii minulle myös inspiraationa ja luovuuden lähteenä.
  • KOULUTUS: TaM, Natural Mindfulness Guide, IhanaElo®-ohjaaja, Luonto-ohjaaja (syksy 2020), 
  • MIKSI TEEN, MITÄ TEEN? Haluan inspiroida ihmisiä tekemään sitä, mikä inspiroi heitä sekä löytämään aidon itsensä yhteydessä luontoon.     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊     ❊    ❊     ❊    ❊       ❊     ❊     ❊     ❊ 

OLEN TÄÄLLÄ SINUA VARTEN.


Sen sijaan, että kertoisin, mitä sinun pitää tehdä,

missioni on auttaa sinua löytämään omien oivallustesi kautta se, 

mikä toimii juuri sinulle parhaiten. 


TIEDÄN, ETTÄ VOIT SAAVUTTAA IHAN MITÄ TAHANSA HALUAT,

JOS OLET VALMIS TYÖSKENTELEMÄÄN SEN ETEEN. 
Mielimaisema & luonto


Haluan auttaa ihmisiä löytämään luovuutensa, tasapainon, rauhan ja todellisen luontonsa sekä luontoyhteyden. Ohjaustapani on rauhallinen, lempeä ja kunnioittava.


Suomalaiset metsät ovat intohimoni, harrastukseni sekä loppumattoman inspiraation lähteeni, kuten luonto itsessäänkin.


Mielimaiseman metsäkävelyt syntyivät kiinnostuksestani, arvoistani ja rakkaudestani luontoon. Missionani on auttaa ihmisiä löytämään luontoyhteys ja oma sisäinen luontonsa.


Olen kasvanut maalla luonnon rikkauksien ympäröimänä. Jo lapsena tein taidetta luonnonmateriaaleista ja seikkailin metsissä sekä olin haltioitunut luonnon mysteereistä.


Minulla on taiteen maisterin tutkinto, olen sertifioitu hyvinvointiohjaaja ja valmistun luonto-ohjaajaksi syksyllä 2020. Olen sitoutunut opiskelemaan luonto- ja metsämetodeja sekä kehittymään päivittäin ammatillisesti. Tällä hetkellä työskentelen hyvinvointialan yrittäjänä yrityksessäni Mielimaisema.


Ohjauksessani yhdistyy elementtejä puuhengityksestä (Puuhengitys®), metsämeditaatiosta (Natural Mindfulness), taidetyöskentelystä ja perinnetiedosta sekä metsäkylvystä (Shinrin-Yoku).

Pieni pala tarinaani


Mielimaisema | Sanna

Kamppailin pitkään riittämättömyyden tunteiden kanssa. 

Olin superäiti, jonka arki oli suorittamista ja elämänilo oli hukkunut kiireen alle. Se äiti, joka hymyilee ja haluaa katsoa, 

kun lapset nauravat – ja nauraa lasten kanssa, oli hävinnyt.

Näin jälkeenpäin katsottuna oli onni,
että elämä pakotti minut pysähtymään ja pohtimaan arvojani. Pysähdyin ja oivalsin, että minun arkeni on lasteni lapsuus. 

Tällaistako halusin sen olevan? 

Millaista esimerkkiä halusin näyttää lapsilleni elämästä?

Käänne parempaan tapahtui hyvinvointiohjaajan
opintojen myötä ja vasta kun opin sanomaan EI. Sanoin ei huonolle ravinnolle ja liikkumattomuudelle. Sanoin ei elämälle, joka ei ollut minun näköiseni. Sanoin ei niille asioille ja ihmisille, jotka vain veivät voimiani, ja annoin aikaa unelle sekä palautumiselle. En suostunut enää siihen, että suorittaminen on elämäni ohjaksissa. Kuuntelin kehoani tarkoin ja otin läsnäoloharjoitukset sekä metsäkävelyt osaksi arkeani, jotka kaikki osaltaan auttoivat paranemiseeni sekä oman polkuni löytämiseen. Oivalsin, että koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa elämänsä suuntaa.

Kun kehoni ja mieleni saivat levätä
oloni alkoi parantua merkittävästi. Voin sanoa näin jälkikäteen, että vastuun ottaminen omasta terveydestäni oli elämäni paras päätös. Osaan nyt aikuisena naisena rakastaa itseäni ja nauttia elämästä enemmän kuin koskaan ennen. Onnistuin parantamaan elämänlaatuani niin huimasti, että nykyään autan myös muita kohti merkityksellistä ja kukoistavaa elämää. Ohjaan naisia kunnioittamaan ja rakastamaan itseään, jotta he voivat asettaa terveitä rajoja ja elää rohkeasti elämää, josta he aidosti nauttivat.


 

Jätä sähköpostisi


ja pääset etsimään sekä kokeilemaan juuri sinulle sopivia tapoja kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia ja hyvää elämänlaatua. 


"Usko unelmiisi – on olemassa riski, että ne toteutuvat!"

© Mielimaisema 2020  I  Tietosuojaseloste  I   www.mielimaisema.fi