Mielimaisema | Sanna


"Ohjauksessani johdattelen sinua luontoyhteyteen ja yhteyteen itsesi kanssa. Palautat luonnollisen kykysi huolehtia itsestäsi ja toisista sekä ympäröivästä maailmasta. Saat rohkeutta kulkea omaa polkuasi, luonnollisessa rytmissä sekä seuraten omaa totuuttasi." 

 

LUONTO- JA HYVINVOINTIOHJAAJA | LUONNOSSA INSPIROIJA | LUOVA YRITTÄJÄ

Hei!
Olen Sanna 

"Luonnon näkeminen ja ymmärtäminen itsessä, avaa polun syvimpään itsetuntemukseen."


"Vahvista luottamusta itseesi ja luontoyhteyttä. Kulje omien oivallustesi kautta kohti luovuutta, rauhaa ja sisäistä iloa. Näe, koe ja elä luonnon syvän viisauden ohjaamana." 

Muutama asia minusta

  • JUURET: Vartuin Kainuussa, ikimetsien suojissa ja luonnonantimien äärellä.
  • INTOHIMO: Luonto on opettajani, voimapaikkani ja kotini. Luonto on kaikkialla ympärillämme. valtavana arreaittana sekä hyvinvoinnin lähteenä.
  • INSPIRAATIO: Suomalaiset metsät ovat minulle luovuuden ja inspiraation lähde kaikilla elämän alueilla.
  • KOULUTUS: TaM, luonto-ohjaaja, luontoyhteysohjaajakouluttaja, Puutarhaterapia Coach, Natural Mindfulness Guide, IhanaElo®-ohjaaja. 
  • MIKSI TEEN, MITÄ TEEN? Haluan johdatella sinua näkemään, kokemaan ja elämään luonnon syvän viisauden ohjaamana.. Kun löydät luontoyhteyden, luonto sinussa herää ja saat rohkeutta kulkea omaa polkuasi.

OLEN TÄÄLLÄ SINUA VARTEN.


"Tiedostat, mikä tekee sinut hyvinvoivaksi ja onnelliseksi. 

Keskityt löytämään aidon yhteyden itseesi ja sen, 

mikä on sinulle oikeasti tärkeää."

 


KUN LÖYDÄT LUONTOYHTEYDEN JA PALAAT OMAAN KEHOON,

LUONTO SINUSSA HERÄÄ JA

SAAT ROHKEUTTA KULKEA OMAA POLKUASI.

.
Mielimaisema & luonto


Mielimaiseman metsäkävelyt ja luonto-ohjaus syntyivät kiinnostuksestani, arvoistani ja rakkaudestani luontoon. Autan ihmisiä löytämään luovuutensa, tasapainon, rauhan ja todellisen luontonsa sekä luontoyhteyden. Johdatan tunnistamaan itsensä osana luontoa niin mielen- kuin sielunmaisemissa. Luontoyhteyden löytäminen ja ymmärtäminen auttaa palaamaan omaan kehoon ja yhteyteen itsensä kanssa, mikä on ensimmäinen 

askel kohti eheytymistä. 


Yhteydessä luonnon kanssa voimme palauttaa luonnollisen kykymme huolehtia itsestämme ja toisista sekä ympäröivästä maailmasta. Kun palaamme omaan kehoon luonto meissä herää ja se antaa rohkeutta kulkea omaa polkua, luonnollisessa rytmissä sekä seuraten omaa totuutta. Voimme toimia ja ajatella ilman pakottamista harmoniassa luonnollisen maailman kanssa.


Luonto on opettajani, voimapaikkani ja kotini. Luonto on kaikkialla ympärillämme. Suomalaiset metsät ovat intohimoni, harrastukseni sekä loppumattoman inspiraation lähteeni, kuten luonto itsessäänkin.


Olen kasvanut maalla ikimetsien suojissa sekä luonnon rikkauksien ympäröimänä. Jo lapsena tein taidetta luonnonmateriaaleista ja seikkailin metsissä sekä olin haltioitunut luonnon mysteereistä.


Olen taiteen maisteri sekä hyvinvointi- ja luonto-ohjaaja. Tällä hetkellä työskentelen hyvinvointialan yrittäjänä yrityksessäni Mielimaisema.


Ohjauksessani yhdistyy elementtejä

holistisesta hyvinvointiohjauksesta, luontoyhteysharjoituksistataidetyöskentelystä

ja perinnetiedosta sekä metsäkylvystä.

Jätä sähköpostisi


ja lähde polulle kohti syvempää itsetuntemusta. Vahvista luottamusta itseesi ja luontoyhteyttäNäe, koe ja elä luonnon syvän viisauden ohjaamana. 

© Mielimaisema 2022  I  Tietosuojaseloste  I   www.mielimaisema.fi