Ohjausta luonnossa ja yhdessä luonnon kanssa.


Tarvitsemme luontoa saavuttaaksemme optimaalisen hyvinvoinnin, elinvoimaisuuden ja toimintakyvyn.

Luonto tarjoaa terapeuttisia hyötyjä ja valmennus yhteydessä luonnon kanssa auttaa palauttamaan

luonnollisen kykymme huolehtia itsestämme ja toisista sekä ympäröivästä maailmasta.

Luontoyhteysohjaus luonnossa ja yhdessä luonnon kanssa auttaa hahmottamaan luonnollista kykyämme toimia ja ajatella ilman pakottamista ja harmoniassa luonnollisen maailman kanssa. Olemme osa luontoa ja viettämällä aikaa luonnossa voimme tulla tietoiseksi yhteydestämme luontoon. Voimme edetä henkilökohtaisen kasvun polulla ja oppia ratkaisemaan kohtaamiamme haasteita sekä yksilötasolla että kollektiivisesti. Kehittämällä luontosuhdettamme voimme syventää yhteyttä itseemme, toisiin ja luonnonympäristöön. Kun välitämme luonnosta välitämme myös itsestämme, kaikesta elollisesta ja maapallostamme.


Luontoyhteyden avulla:

  • muodostat syvemmän yhteyden itseesi olemalla läsnä tässä ja nyt.
  • johdatat mielesi kohti asettamaasi sisäistä toivetta ja tavoitetta.
  • aktivoit kaikki aistejasi olemalla läsnä etkä murehdi menneitä tai huolehdi huomisesta.
  • haastat itsesi pois mukavuusalueelta ottaaksesi käyttöösi todellisen fyysisen ja henkisen potentiaalisi. 
  • arvostat kaunista ja suurenmoista luontoa, joka voi inspiroida kiitollisuuteen, mikä on erittäin voimakas työkalu.
  • opit huomaamaan, kuinka monella ja syvällä eri tasolla voimme elää merkityksellistä elämää.
  • voit vaihtaa perspektiiviä ja nähdä elämänkokemuksesi uudessa valossa.


Jokaisen kokemus luonnossa on yksilöllinen, mutta luontoyhteys edistää positiivisia aistimuksia ja tunteita. Luonto tukee mahdollisuuttasi edetä omalla yksilöllisellä polullasi kohti niitä vastauksia, joita etsit.Ohjauksessani yhdistyy elementtejä holistisesta hyvinvointiohjauksesta, luontoyhteysharjoituksista,

taidetyöskentelystä, luontoviisaudesta ja perinnetiedosta.


Johdattelen sinua luontoyhteyteen sekä yhteyteen itsesi ja sisäisen viisautesi kanssa. Saat rohkeutta ja tahtoa kulkea omaa polkuasi, luonnollisessa rytmissä sekä seuraten omaa totuuttasi kohti luovuutta, rauhaa ja sisäistä iloa.


Johdatan tunnistamaan itsesi osana luontoa niin mielen- kuin sielunmaisemissa. Luontoyhteyden löytäminen ja ymmärtäminen auttaa palaamaan omaan kehoon ja yhteyteen itsensä kanssa, mikä on ensimmäinen askel kohti eheytymistä. 


Yhteydessä luonnon kanssa voit palauttaa luonnollisen kykysi huolehtia itsestäsi ja toisista sekä ympäröivästä maailmasta.

Kun palaat omaan kehoon luonto sinussa herää ja se antaa rohkeutta kulkea omaa polkua, luonnollisessa rytmissä sekä seuraten omaa totuutta. Voit toimia ja ajatella ilman pakottamista harmoniassa luonnollisen maailman kanssa.

 

Luontoyhteysohjaus tarjoaa terapeuttisia hyötyjä sekä auttaa hahmottamaan luonnollista kykyäsi toimia ja ajatella ilman pakottamista ja harmoniassa luonnollisen maailman kanssa.


Vihreä voima

Luonnon aarreaitasta voit ammentaa vihreää voimaa ja energiaa. Opit hyödyntämään villejä raaka-aineita sekä metsäluonnon terveysvaikutuksia osana arkeasi.


Henkinen & fyysinen tasapaino

Pienellä kävelyllä luontoympäristössä on taianomaisia voimia parantaa mielialaa ja hyvinvointia. Jo muutaman minuutin pyrähdys raittiissa ilmassa saa aikaan muutoksia mielessä ja kehossa. Jo hetki luonnonympäristössä tasapainottaa henkisesti ja fyysisesti.

Luonnolliset läsnäolon hetket

Luonnonympäristössä voit olla luonnollisesti läsnä sekä laskeutua hiljaisuuden ja levollisuuden tilaan. Alat nähdä ja kuulla asioita sekä haaveita ja unelmia, jotka kiireessä ovat ehkä jääneet huomaamatta.


Tasapaino & onnellisuus

Luontoyhteydessä kaunista on juuri se, että kun mielemme on hiljentynyt ja sydämemme on auki voimme todella syvästi kokea luonnon kauneuden kaikkine yksityiskohtineen - joskus ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.


Ota yhteyttä ja selvitetään, kuinka voisin parhaiten auttaa sinua matkallasi juuri tässä hetkessä.


"Ohjauksessani johdattelen sinua luontoyhteyteen ja yhteyteen itsesi kanssa. Palautat luonnollisen kykysi huolehtia itsestäsi ja toisista sekä ympäröivästä maailmasta. Saat rohkeutta kulkea omaa polkuasi, luonnollisessa rytmissä sekä seuraten omaa totuuttasi." 

Rinnallasi kulkee...

Sanna S.

Ota yhteyttä. Kuulen sinusta mielelläni!


sanna@mielimaisema.fi

0 of 350

© Mielimaisema 2024  I  Tietosuojaseloste  I   www.mielimaisema.fi