Talvipäivänseisaus - Juhlista luonnon ja elämän kiertokulkua


Talvipäivänseisaus

Valonsäteet kurkottavat pimeän läpi ja herättelevät uutta elämää 

Kiedo itsesi talven syleilyyn, kylmien kuukausien lumivaipan alle.

Uppoudu lämpimään halaukseen.

Ole rauhassa.

Ilman vahvuuksia, ajatuksia tai tekoja.

Kuin lumi, joka peittää kaiken. Pehmentää maailman ja suojelee hälyltä.

Voit antautua, päästää irti.

Syntyä uudestaan kuin maassa lepäävä siemen.

Sinun ei tarvitse vastustella tuhansilla teoilla, aikomuksilla tai syyllisyyden tunteilla.

Ojenna kätesi ja anna talven johdattaa sinua.

Sinne, missä sisäinen vahvuutesi asuu.

Sinne, missä sielusi asuu.

Älä pelkää. On aika antautua elämälle.


Mahdollista uusi kasvu

Elämme vuodenkierron pimeintä aikaa ja päivänvalo on lyhimmillään. Juhlapäivien rinnalla vuoden pimein aika tuo välillä jaksamiseen haasteita. Mitä jos antaisit itsellesi luvan levätä ja päästää irti? Anna menneiden asioiden mennä ja kiitä niitä sekä päästä itsesi, mielesi ja kehosi lepoon luonnon kanssa. Ota opetukset mukaasi ja mahdollistat uuden kasvun.


Pimeimmästäkin pimeydestä on mahdollista löytää toivo ja rakkaus itseen. Voit iloita luonnon ja elämän kiertokulusta kaikkine vivahteineen sekä tunteineen.


Luonto lepäilee talviunillaan hiljaisuudessa ja keräilee hiljalleen voimiaan kohti valoisampia päiviä. Sinäkin voit kääntyä sisäänpäin. Sielusi kaipaukset voivat täyttyä talven energiasta ja voit ammentaa uutta inspiraatiota hiljaisuudesta. Kun yhdistyt luonnolliseen kiertokulkuun voit syventää ymmärrystäsi omasta henkilökohtaisesta kasvusta.

Talvipäivänseisaus

Piilotteletko tunteitasi pimeässä?

Pimeydestä voi nousta tunteita, jotka koet sopimattomiksi tai negatiivisiksi. Kohtaamalla pimeyden ja tunteesi kaikkine vivahteineen voit löytää sisäisen voimasi lähteelle. Pimeyden ei tarvitse antaa viedä mukanaan vaan voit antaa sen kautta mahdollisuuden kasvuun ja kehitykseen. 


Kohtaamalla oman pimeytesi saatkin valoa ja luot uutta elämää. Anna tunteidesi johdattaa sinua ja saat rohkeutta kulkea omaa polkuasi, luonnollisessa rytmissä sekä seuraten omaa totuuttasi.


Suunnan muutos


Talvinen huurre ja luontolepo antavat mahdollisuuden hidastamiseen ja latautumiseen sekä hiljentymiseen

ja oman elämän pohdiskeluun ennen kuin aurinko jälleen vahvistaa ja päivät pitenevät. 

Talvipäivänseisaus voi symboloida sinulle mahdollisuutta pysähtyä 

ja muuttaa elämäsi suuntaa uuden vuoden kynnyksellä.


Anna itsesi levätä ja nauttia hiljaisuudesta vuodenajan vaihtuessa. Tiedät, että valoisammat päivät ovat tulossa.

Sinun ei tarvitse painostaa itseäsi muutoksiin tai toimintaan.

Voit antaa uuden elämän ja inspiraation rakentua pikku hiljaa. Pian huomaat energian ja ideoiden kasvavan

päivien pidentyessä tasapainossa luonnon kierron ja rytmin kanssa.Talvipäivänseisaus

Juhlista luonnon ja elämän kiertokulkua 


Henkilökohtaisen rituaalin tai seremonian kautta voit juhlistaa luonnon ja elämän kiertokulkua sekä kutsua elämääsi tasapainoa ja harmoniaa. Seremonioiden kautta voit tuoda elämään merkityksellisyyttä ja tiedostaa sekä kunnioittaa suurenmoista luontoa, joka tuo meidät kaikki yhteen. Kun kunnioitat oman elämäsi sekä luonnon kiertokulkua muistutat itseäsi alati muuttuvasta elämän virrasta, joka yhdistää meidät kaikki.


Yksinkertainen seremonia, jossa olet mukana sydämelläsi riittää. Etsi rauhallinen paikka luonnossa, joka kutsuu sinua. Varaa hetkinen aikaa ennen ja jälkeen talvipäivänseisauksen. Voit avata itsesi ympäröivälle luonnon viisaudelle ja henkilökohtaiselle kasvulle. Tee tulet tai sytytä kynttilä ja juhlista tulevaa valoa sekä sisäistä valoasi, joka ohjaa kulkuasi pimeinä aikoina.

 

Talvipäivänseisaus


Päästä irti ja toivota tervetulleeksi uusi kasvu


Ehkä haluat kiittää vuoden aikana keräämiäsi opetuksia tai juhlistaa uusia alkuja elämässäsi. Henkilökohtainen rituaali tai seremonia voi auttaa kunnioittamaan menneitä ja tehdä tilaa uudelle sekä toiveillesi tulevalle vuodelle.


Voit vahvistaa kiitoksesi sekä toiveesi tulevalle tulen, veden tai maan ja luonnon voimien avulla.


Etsi luonnosta symbolit niille asioille, joista olet kiitollinen tai kirjoita kiitollisuuden aiheet paperille. Voit vahvistaa kiitoksesi heittämällä luonnon symbolit tai kirjoitukset tuleen ja antaa liekkien voimistaa kiitoksen. Voit vahvistaa kiitokset myös heittämällä luonnon symbolit veteen tai hautaamalla ne maahan luomaan uutta kasvua.


Ota hetki aikaa ja unelmoi sekä visioi toiveesi tulevalle vuodelle. Etsi sen jälkeen luonnosta symbolit toiveillesi tai kirjoita ne paperille. Anna sen jälkeen liekkien, veden tai maan jälleen vahvistaa toiveesi. 


Miten ikinä haluatkaan juhlistaa mennyttä ja tulevaa, toivotan sinulle yltäkylläistä vuotta 2022!© Mielimaisema 2021  I  Tietosuojaseloste  I   www.mielimaisema.fi