Jätä sähköpostisi


ja saat Hyvän unen eväitä -oppaan.

Heräätkö aamulla virkeänä ja koet elämänlaatusi hyväksi? 

Olethan rohkea ja uskallat levätä sekä pitää lepopäiviä. Kuuntele kehoasi, tunnustele luonnollista rytmiäsi ja kunnioita omia rajojasi. Palautuminen on ihmisen perustarve. Meille jokaiselle löytyy ne omat ja yksilölliset palautumisen keinot. Otathan sinulle sopivat keinot käyttöön osaksi ihan tavallista arkeasi.


Tilapäisen unettomuuden hoidossa keskeisiä asioita ovat taustalla olevien syiden ja laukaisevien tekijöiden etsiminen ja käsitteleminen sekä omatoiminen unen huolto. Kokeillaan, tunnustellaan ja etsitään sinulle sopiva tapa rentoutua. 


Auttaisivatko läsnäoloharjoitukset palautumaan kiireen keskellä?

Oletko huomannut liikunnasta olevan apua henkiseen rentoutumiseen?

Olisiko rauhallinen kävelylenkki luonnossa sinun juttusi?

Tarvitsemme luontoa saavuttaaksemme optimaalisen hyvinvoinnin, elinvoimaisuuden ja toimintakyvyn.

Hyvinvointiohjaus luonnossa ja yhdessä luonnon kanssa tarjoaa terapeuttisia hyötyjä sekä auttaa hahmottamaan luonnollista kykyämme toimia ja ajatella ilman pakottamista ja harmoniassa luonnollisen maailman kanssa. Olemme osa luontoa ja viettämällä aikaa luonnossa voimme tulla tietoiseksi yhteydestämme luontoon. Voimme oppia ratkaisemaan kohtaamiamme haasteita sekä yksilötasolla että kollektiivisesti. Kehittämällä luontosuhdettamme voimme syventää yhteyttä itseemme, toisiin ja luonnonympäristöön.


Meillä kaikilla on oikeus olla onnellisia ja voida kokonaisvaltaisesti hyvin. Voimme tarkastella yhdessä omia voimavaroja, suhtautumista ja selviytymistä tilanteesi mukaan. Kuljen rinnallasi ja ohjaan eteenpäin tarvittaessa. Ohjauksessani ovat tärkeitä ymmärrys ja vastuu vuorovaikutussuhteessa sekä turvallinen kommunikaatio. Saat lempeyttä, myötätuntoa ja armollisuutta itseä kohtaan tällä ihmisyyden matkalla sekä luottamusta siihen, että vaikka emme juuri nyt tiedä niin tulee vielä aika kun tiedämme.Hyvinvointiohjaus ja -palvelut

Luonto | Inspiraatio | Kuuntelu | Läsnäolo | Ilo | Levollisuus | Motivaatio | Muutos


Kaipaatko kuuntelijaa ja aitoa läsnäoloa? Etsitkö muutosta tai tukea jollain elämäsi osa-alueella, mikä sinulle on tärkeää juuri nyt? Jos haluat arkeen enemmän iloa, hallintaa ja levollisuutta sekä voida kokonaisvaltaisesti paremmin, voin olla mukana matkallasi.


Ohjauksessani inspiroin, voimautan, selkiytän tilannettasi, kirkastan ajatuksiasi, johdattelen todellisen luontosi ja sisäisen viisautesi äärelle sekä autan sinua luottamaan intuitioosi.

Rinnallasi kulkee...
Sanna S.

Omassa arjessani ovat läsnä lempeys ja myötätunto sekä kasvu ja jatkuva kehitys. Joka päivä on erilainen ja voi opettaa uusia asioita. Rehellisyys ja armollisuus itseä kohtaan sekä oma ankkuri ja tasapaino auttavat rakentamaan pitkäkestoisia muutoksia.


Ota yhteyttä ja selvitetään, kuinka voisin parhaiten auttaa sinua matkallasi

juuri tässä hetkessä.

© Mielimaisema 2019  I  Tietosuojaseloste  I   www.mielimaisema.fi