Jätä sähköpostisi


ja pääset lukemaan Hieman villimmän reseptikirjan.

Suomen luonto tarjoaa vuoden ympäri sesonginmukaisia ja ravinteikkaita antimiaan, jotka ovat täynnä luonnollista supervoimaa.

Arjen pyörityksessä on hyvä muistuttaa itseään niistä pienistä, mutta niin tärkeistä valinnoista. Hyvä terveys, energiataso ja tuottavuus ei ole mahdollista ilman terveyttä tukevaa ruokavaliota. Olennaisinta on, että valitset laadukkaita raaka-aineita, jotka tekevät sinulle hyvää.


Hyvinvoinnin ja jaksamisen perusta on ruokailun säännöllisyys ja ruokarytmin löytäminen sekä tapojen juurtuminen jokapäiväiseen elämään.⠀


Kehosi tarvitsee ravinteikasta ruokaa säännöllisesti jaksaakseen ja säilyttääkseen luonnollisen energiatasonsa.


Mikä tavoite olisi juuri sinua motivoiva ja sitouttava asia kestävään muutokseen?⠀

Tarvitsemme luontoa saavuttaaksemme optimaalisen hyvinvoinnin, elinvoimaisuuden ja toimintakyvyn.

Hyvinvointiohjaus luonnossa ja yhdessä luonnon kanssa tarjoaa terapeuttisia hyötyjä sekä auttaa hahmottamaan luonnollista kykyämme toimia ja ajatella ilman pakottamista ja harmoniassa luonnollisen maailman kanssa. Olemme osa luontoa ja viettämällä aikaa luonnossa voimme tulla tietoiseksi yhteydestämme luontoon. Voimme oppia ratkaisemaan kohtaamiamme haasteita sekä yksilötasolla että kollektiivisesti. Kehittämällä luontosuhdettamme voimme syventää yhteyttä itseemme, toisiin ja luonnonympäristöön.


Meillä kaikilla on oikeus olla onnellisia ja voida kokonaisvaltaisesti hyvin. Voimme tarkastella yhdessä omia voimavaroja, suhtautumista ja selviytymistä tilanteesi mukaan. Kuljen rinnallasi ja ohjaan eteenpäin tarvittaessa. Ohjauksessani ovat tärkeitä ymmärrys ja vastuu vuorovaikutussuhteessa sekä turvallinen kommunikaatio. Saat lempeyttä, myötätuntoa ja armollisuutta itseä kohtaan tällä ihmisyyden matkalla sekä luottamusta siihen, että vaikka emme juuri nyt tiedä niin tulee vielä aika kun tiedämme.
Hyvinvointiohjaus ja -palvelut

Luonto | Inspiraatio | Kuuntelu | Läsnäolo | Ilo | Levollisuus | Motivaatio | Muutos


Kaipaatko kuuntelijaa ja aitoa läsnäoloa? Etsitkö muutosta tai tukea jollain elämäsi osa-alueella, mikä sinulle on tärkeää juuri nyt? Jos haluat arkeen enemmän iloa, hallintaa ja levollisuutta sekä voida kokonaisvaltaisesti paremmin, voin olla mukana matkallasi.

 

Rinnallasi kulkee...
Sanna S.

Omassa arjessani ovat läsnä lempeys ja myötätunto sekä kasvu ja jatkuva kehitys. Joka päivä on erilainen ja voi opettaa uusia asioita. Rehellisyys ja armollisuus itseä kohtaan sekä oma ankkuri ja tasapaino auttavat rakentamaan pitkäkestoisia muutoksia.


Ota yhteyttä ja selvitetään, kuinka voisin parhaiten auttaa sinua matkallasi

juuri tässä hetkessä.


Ohjauksessani inspiroin, voimautan,

selkiytän tilannettasi, kirkastan ajatuksiasi, 

johdattelen todellisen luontosi sekä sisäisen viisautesi äärelle ja autan sinua luottamaan intuitioosi. 

© Mielimaisema 2022  I  Tietosuojaseloste  I   www.mielimaisema.fi