Jätä sähköpostisi


ja saat pienen luonto-oppaan..

Miksi toiset ottavat konkreettisia askelia auttaakseen itseään ja luontoa, mutta toiset eivät?


Vastaus voi olla yksinkertainen. Entä jos pienet asiat saavat aikaan isoimman muutoksen?


Mitä jos suurin este ihmisten ja luonnon hyvinvoinnin välillä onkin se, että olemme unohtaneet huomioida luontoa? 

❊ Olemme unohtaneet katsella tähtiä ja auringonlaskua. 

❊ Olemme lakanneet kuuntelemasta linnunlaulua ja tuulen tuiverrusta. 

❊ Emme muista, miltä tuntuu ottaa kiinni ilmassa leijailevia lehtiä tai poimia kastehelmiä lehtien pinnalta.


Viettämällä aikaa luonnossa voit syventää yhteyttäsi luonnollisen maailman kanssa sekä tavoittaa hyvän olon ja onnellisuuden kokemuksia.


Kun välität ja olet yhteydessä luonnon kanssa autat palauttamaan luonnollisen kykysi huolehtia itsestäsi ja toisista sekä ympäröivästä maailmasta. Huomaa siis kauneus ympärilläsi ja kannusta siihen myös läheisiäsi.


Emme tarvitse välttämättä suureellisia luontoseikkailuja, vaan voimme nauttia yksinkertaisista hetkistä yhteydessä luonnollisen maailman kanssa. Luontohetket ovat ilmaisia, tuovat hyvän olon ja mielen sekä voidaan toteuttaa lähiympäristössä.


Pieni luonto-opas antaa sinulle ideoita viikoittaisiin luontoyhteyshetkiin, jotka voit ottaa osaksi arkeasi.

Tarvitsemme luontoa saavuttaaksemme optimaalisen hyvinvoinnin, elinvoimaisuuden ja toimintakyvyn.

Hyvinvointiohjaus luonnossa ja yhdessä luonnon kanssa tarjoaa terapeuttisia hyötyjä sekä auttaa hahmottamaan luonnollista kykyämme toimia ja ajatella ilman pakottamista ja harmoniassa luonnollisen maailman kanssa. Olemme osa luontoa ja viettämällä aikaa luonnossa voimme tulla tietoiseksi yhteydestämme luontoon. Voimme oppia ratkaisemaan kohtaamiamme haasteita sekä yksilötasolla että kollektiivisesti. Kehittämällä luontosuhdettamme voimme syventää yhteyttä itseemme, toisiin ja luonnonympäristöön.


Meillä kaikilla on oikeus olla onnellisia ja voida kokonaisvaltaisesti hyvin. Voimme tarkastella yhdessä omia voimavaroja, suhtautumista ja selviytymistä tilanteesi mukaan. Kuljen rinnallasi ja ohjaan eteenpäin tarvittaessa. Ohjauksessani ovat tärkeitä ymmärrys ja vastuu vuorovaikutussuhteessa sekä turvallinen kommunikaatio. Saat lempeyttä, myötätuntoa ja armollisuutta itseä kohtaan tällä ihmisyyden matkalla sekä luottamusta siihen, että vaikka emme juuri nyt tiedä niin tulee vielä aika kun tiedämme.
Hyvinvointiohjaus ja -palvelut

Luonto | Taide | Inspiraatio | Kuuntelu | Läsnäolo | Ilo | Levollisuus | Motivaatio | Muutos


Kaipaatko kuuntelijaa ja aitoa läsnäoloa? Etsitkö muutosta tai tukea jollain elämäsi osa-alueella, mikä sinulle on tärkeää juuri nyt? Jos haluat arkeen enemmän iloa, hallintaa ja levollisuutta sekä voida kokonaisvaltaisesti paremmin, voin olla mukana matkallasi.


Ohjauksessani inspiroin, voimautan, selkiytän tilannettasi, kirkastan ajatuksiasi, johdattelen todellisen luontosi ja sisäisen viisautesi äärelle sekä autan sinua luottamaan intuitioosi.

Rinnallasi kulkee...
Sanna S.

Omassa arjessani ovat läsnä lempeys ja myötätunto sekä kasvu ja jatkuva kehitys. Joka päivä on erilainen ja voi opettaa uusia asioita. Rehellisyys ja armollisuus itseä kohtaan sekä oma ankkuri ja tasapaino auttavat rakentamaan pitkäkestoisia muutoksia.


Ota yhteyttä ja selvitetään, kuinka voisin parhaiten auttaa sinua matkallasi

juuri tässä hetkessä.


Ohjauksessani inspiroin, voimautan,

selkiytän tilannettasi, kirkastan ajatuksiasi, 

johdattelen todellisen luontosi sekä sisäisen viisautesi äärelle ja autan sinua luottamaan intuitioosi. 

© Mielimaisema 2019  I  Tietosuojaseloste  I   www.mielimaisema.fi