Lämpimästi tervetuloa Mielimaisemaan! Hienoa, että olet täällä.

viestieni kautta lähetän sinulle inspiraatiota, ohjausta ja kannustusta.

 

Jätä sähköpostisi


ja pääset etsimään sekä kokeilemaan juuri sinulle sopivia tapoja kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia ja hyvää elämänlaatua. 


"Usko unelmiisi – on olemassa riski, että ne toteutuvat!"

Meillä kaikilla on oikeus olla onnellisia 

ja voida kokonaisvaltaisesti hyvin.

Voimme tarkastella yhdessä omia voimavaroja, suhtautumista ja selviytymistä tilanteesi mukaan. Kuljen rinnallasi ja ohjaan eteenpäin tarvittaessa. Ohjauksessani ovat tärkeitä ymmärrys ja vastuu vuorovaikutussuhteessa sekä turvallinen kommunikaatio. Saat lempeyttä, myötätuntoa ja armollisuutta itseä kohtaan tällä ihmisyyden matkalla sekä luottamusta siihen, että vaikka emme juuri nyt tiedä niin tulee vielä aika kun tiedämme.


Kaipaatko kuuntelijaa ja aitoa läsnäoloa? Etsitkö muutosta tai tukea jollain elämäsi osa-alueella, mikä sinulle on tärkeää juuri nyt? Jos haluat arkeen enemmän iloa, hallintaa ja levollisuutta sekä voida kokonaisvaltaisesti paremmin, voin olla mukana matkallasi. Ohjauksessani inspiroin, voimautan, selkiytän tilannettasi, kirkastan ajatuksiasi, johdattelen sisäisen viisautesi äärelle ja autan sinua luottamaan intuitioosi. 

Rinnallasi kulkee...
Sanna S.

Omassa arjessani ovat läsnä lempeys ja myötätunto sekä kasvu ja jatkuva kehitys. Joka päivä on erilainen ja voi opettaa uusia asioita. Rehellisyys ja armollisuus itseä kohtaan sekä oma ankkuri ja tasapaino auttavat rakentamaan pitkäkestoisia muutoksia.


Ota yhteyttä ja selvitetään, kuinka voisin parhaiten auttaa sinua matkallasi

juuri tässä hetkessä.

© Mielimaisema 2019  I  Tietosuojaseloste  I   www.mielimaisema.fi