Metsäkävely & saunalautta

450,00 600,00 

Poista

Kuvaus

❊ Anna metsämaiseman, saunan lämmön ja talvisen meren huuhdella pois huolet ja murheet. ❊

Miksi metsäkävely?

Erityisesti näinä aikoina on tärkeää pitää huolta yhteydestä luontoon, itseemme ja toisiin ihmisiin. Voimme hidastaa ja ravita itseämme luonnollisilla läsnäolon hetkillä:
  • Voimme kuunnella lintujen laulua,
  • tuntea tuulen tuiverruksen kasvoilla,
  • ottaa yhteyttä metsään,
  • avata sydämen ja vastaanottaa metsän antimet sekä kaiken hyvän, jota luonto meille kullekin tarjoaa.

Millainen on Mielimaiseman metsäkävely?

Mielimaiseman metsäkävelyissä yhdistyy elementtejä luontoyhteysharjoituksista, taidetyöskentelystä, perinnetiedosta sekä metsäkylvystä (Shinrin-Yoku) ja metsäisestä meditaatiosta (Natural Mindfulness). Tietoisten metsäkävelyjen on todistetusti näytetty parantavan terveyttä, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Mitä tulemme tekemään?

Johdatan sinut Uutelan reiteille luonnonkauniilla alueella, joka on suurin ja yksi monimuotoisimmista luonnon virkistysalueista Itä-Helsingissä. Metsäkävelyn aikana voit alentaa stressitasoja sekä antaa itsellesi mahdollisuuden parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.
Jaan kanssasi yksinkertaisia, mutta voimallisia, aisteja aktivoivia ja mieltä rauhoittavia luontoyhteysharjoituksia. Hidastamme tahtia ja kuljemme kohti tasapainoa. Ravitsemme kehoa, mieltä ja sielua läsnäolon hetkissä. Rakennat luonnollista ja iloa tuovaa yhteyttä sekä syvennät yhteyttä itseesi ja luonnolliseen maailmaan. Luonto hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet.

Taidetyöskentely luonnossa rauhoittaa mieltä. Kutsun sinut havainnoimaan yksityiskohtia ja arvostamaan kauneutta sekä luonnossa että itsessäsi. Yksinkertaiset harjoitukset vahvistavat luontoyhteyttä sekä muistuttavat sopeutuvaisesta ja kauniista elämästä, joka on osa maailmaamme ja osa meitä kaikkia .

Saat nauttia luonnosta, metsästä ja merestä kaikilla aisteilla sekä pääset tuntemaan ja kokemaan luonnon parantavan voiman. Kävelyn aikana inspiroidumme myös sesongin villikasveista sekä nautimme villikasviteetä ja -herkkuja.

Kävelyn jälkeen voit viimeistellä henkisen ja fyysisen rentoutumisen sekä terveyshyödyt saunan lämmössä ja pulahtamalla meressä Helsingin saunalautalla. Saunojilla on käytössä pukutilat miehille ja naisille erikseen. Pukukontti sijaitsee suoraan saunalautan edessä.

❊❊❊

Ota yhteyttä ja varataan sopiva ajankohta.

❊❊❊

Lisätiedot

Henkilömäärä

4-6 henkilöä, pieni sauna, 6-8 henkilöä, iso sauna, 8-14 henkilöä, pieni + iso sauna