IhanaElo®-hyvinvointivalmennus 8 viikkoa

490,00 

Kuvaus

IhanaElo®-hyvinvointivalmennus – sisältö ja rakenne

Hyvinvointivalmennus tukee matkaasi parempaan hyvinvointiin sinulle sopivin askelin. Tulet aidosti kohdatuksi omana itsenäsi.

Kuljemme sinun vauhdillasi eteenpäin, sinun vahvuuksiasi hyödyntäen. Parhaisiin tuloksiin pääsemme valmennuksen aikana syntyvien omien oivallustesi kautta.

Hyvinvointivalmennus pysähtyy perusasioiden äärelle

Elämäntavat jokapäiväisine valintoineen ovat tärkeitä ja muodostavat hyvinvoinnin perustan. Konseptoitu IhanaElo®-valmennus sisältää neljä hyvinvoinnin peruspilaria:

 • syöminen
 • aktiivisuus
 • uni ja palautuminen
 • itsemyötätunto, vahvuudet, voimavarat ja ihmissuhteet

Mielen ja kehon hyvinvointi kietoutuvat tiiviisti toisiinsa. Tasapaino löytyy tiedostamalla, kokeilemalla ja elämällä. IhanaElo®-hyvinvointivalmennusten taustalla ovat suomalaiset ravitsemussuositukset, UKK-instituutin terveysliikuntasuositukset ja positiivisen psykologian peruselementit. Toteutamme valmennuksia kognitiivista käyttäytymisteoriaa ja ratkaisukeskeistä otetta hyödyntäen.

Valmennus kehittää osaamistasi kokonaisvaltaisesti

Omaa toimintaa on vaikea arvioida arjen kiireessä ja päivittäisille valinnoille sokeutuu helposti. Ohjaaja toimii peilinä matkallasi kohti parempaa hyvinvointia ja auttaa sinua huomaamaan asiat, jotka kaipaavat muutosta.

Osaamisesi paranee monella eri osa-alueella:

 • Rutiinien muokkaaminen – vanhasta luopuminen ja uuden rakentaminen
 • Pysähtyminen sekä itsesi että muiden kuunteluun, jotta näet olennaisen
 • Itsesi johtaminen ja itsetuntemus
 • Vuorovaikutus ja ihmissuhteet

Voit valita yhden osa-alueen alla olevista kokonaisuuksista

 

1. Ihanaa Eloa ravinnosta -valmennus (2 kk)

Hyvinvointi, energisyys ja tuottavuus edellyttävät terveyttä tukevaa ruokavaliota. Löydämme sinua motivoivat ja sitouttavat asiat kestävään muutokseen kahdeksan viikkoa eli noin kaksi kuukautta kestävän valmennuksen aikana.

Haluatko vatsasi toiminnan tasapainoon, jotta mielikin pysyy virkeänä? Onko kakkostyypin diabeteksen ehkäisy sinulle merkityksellistä, jotta saat nauttia täysipainoisesti läheistesi kanssa touhuamisesta?

2. Ihanaa Eloa aktiivisuudesta -valmennus (2 kk)


Tulevan kahdeksan viikon valmennusjakson aikana löydämme aktiivisuutta arkeesi ja iloa liikkumiseesi. Aktiivisuus tuo eloon ihanuutta – kokeilethan!
Liikkeelle lähtö ja pienikin aktiivisuus pitävät mielen ja kehon virkeänä. Samalla aktiivisuus ennaltaehkäisee sekä fyysisistä että psyykkistä sairastumista.

3. Ihanaa Eloa ja lisää energiaa -valmennus (2 kk)


Ravinto ja liikunta samoin kuin muu palautuminen vaikuttavat uneen. Unen ja palautumisen haasteiden äärelle suosittelemme kehon ja mielen kokonaishyvinvointia tukevaa IhanaElo®-hyvinvointivalmennusta.
Nukutko joskus huonosti? Ei hätää – tilapäinen unettomuus kuuluu tavanomaiseen elämään. Pysähdymme unettomuutesi taustalla olevien syiden etsimiseen ja hyvinvointiasi tukevien uusien toimintamallien kokeiluun kahdeksan viikon mittaisen valmennuksen ajan.

4. Ihanan tasapainoista Eloa -valmennus (2 kk)

Tiedätkö, mikä tekee sinut onnelliseksi ja saa sinut kukoistamaan? Hyvinvointi ja sen kokeminen on meille jokaiselle henkilökohtainen asia. Jokainen meistä haluaa kokea elämänsä merkitykselliseksi ja saavuttaa omia tavoitteitaan.

Oma unelmaelämä vaatii ratkaisuja ja päätöksentekoa, mikä voi välillä olla vaikeaa. Harjoittelemme yhdessä tunnistamaan ja löytämään asioita, jotka tuovat iloa elämääsi. Arjen melskeissä olet ehkä hukannut omat unelmasi.

Autamme sinua etsimään ratkaisuja elämääsi, luomaan toimintasuunnitelmia ja askeltamaan määrätietoisesti eteenpäin – mitä ikinä se sinulle sitten tarkoittaakaan. Usko unelmiisi – on olemassa riski, että ne toteutuvat!

2 kk valmennuksesi kohti Ihanaa Eloa sisältää:

 • Henkilökohtaisen alkukartoituksen ja -tapaamisen
 • IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksen verkkokurssin:
  • IhanaElo®-hyvinvointiluento ravinnosta ja painonhallinnasta, liikunnasta ja arkiaktiivisuudesta, unesta ja palautumisesta sekä elämän sallinnasta
  • 16 viikon tehtävät hyvinvointimatkasi tueksi
  • Vinkkejä ihanan elosi löytämiseksi
 • Päivittäiseen käyttöösi seurantataulukon edistymisesi ja tehtäviesi seuraamiseksi
 • Säännöllisen seurantatapaamisen IhanaElo®-hyvinvointiohjaajasi kanssa kahden viikon välein eli yhteensä kahdeksan kertaa

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä elostasi ihanaa! Seuraavat kuukaudet voivat muuttaa elämäsi. Lähde matkaan avoimin mielin  ja käännä katseesi kohti omaa hyvinvointiasi!

LovelyLife®-hyvinvointivalmennuksia myös englanniksi.

Lisätiedot

Valmennuskokonaisuus

1. Ihanaa Eloa ravinnosta -valmennus (2 kk), 2. Ihanaa Eloa aktiivisuudesta -valmennus (2 kk), 3. Ihanaa Eloa ja lisää energiaa -valmennus (2 kk), 4. Ihanan tasapainoista Eloa -valmennus (2 kk)