Hyvinvointivalmennus 16 viikkoa / 4 kk

790,00 

Kuvaus

Luonto toimii toisena ohjaajana valmennuksissani. Hyvinvointiohjaus luonnossa ja yhdessä luonnon kanssa tarjoaa terapeuttisia hyötyjä sekä auttaa hahmottamaan luonnollista kykyämme toimia ja ajatella ilman pakottamista ja harmoniassa luonnollisen maailman kanssa. Olemme osa luontoa ja viettämällä aikaa luonnossa voimme tulla tietoiseksi yhteydestämme luontoon. Voimme edetä henkilökohtaisen kasvun polulla ja oppia ratkaisemaan kohtaamiamme haasteita sekä yksilötasolla että kollektiivisesti. Kehittämällä luontosuhdettamme voimme syventää yhteyttä itseemme, toisiin ja luonnonympäristöön. Kun välitämme luonnosta välitämme myös itsestämme, kaikesta elollisesta ja maapallostamme.

Ohjauksessani yhdistyy elementtejä holistisesta hyvinvointiohjauksesta (IhanaElo®), puuhengityksestä (Puuhengitys®), metsämeditaatiosta (Natural Mindfulness), taidetyöskentelystä ja perinnetiedosta sekä metsäkylvystä (Shinrin-Yoku).

Valmennus sisältää seuraavat osa-alueet:

 • Ravinto ja painonhallinta
 • Liikunta ja arkiaktiivisuus
 • Uni ja palautuminen
 • Elämän sallinta ja luontoyhteys

Löydät jokaiseen osa-alueeseen oman valmennuskokonaisuuden, jossa huomioidaan juuri sinun tarpeesi. Valmennuksen aikana käymme yhdessä läpi kaikkia hyvinvoinnin osa-alueita löytääksemme juuri sinun elämänmuutostasi vahvistavat uudet toimintamallit ja oivallukset.

Hyvinvointimatkasi kattaa kaiken tämän:

 • Valmennuskokonaisuuden, jonka aikana käymme yhdessä läpi kaikkia hyvinvoinnin osa-alueita.
 • Henkilökohtaisen alkukartoituksen ja -tapaamisen 90 min
 • Kukoistava arki -verkkokurssin ja IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksen verkkokurssin 
 • Hyvinvointiluentoja ravinnosta ja painonhallinnasta, liikunnasta ja arkiaktiivisuudesta, unesta ja palautumisesta sekä elämän sallinnasta ja luontoyhteydestä.
 • Viikottaiset tehtävät hyvinvointimatkasi tueksi
 • Vinkkejä ihanan elosi löytämiseksi
 • Edistymisesi ja tehtäviesi seurantataulukon
 • Säännöllisen seurantatapaamisen (60 min) kahden viikon välein eli yhteensä kahdeksan kertaa. Voit valita sopiiko sinulle paremmin tapaaminen skypen tai puhelimen välityksellä vai fyysisesti luontoympäristössä ohjaajan kanssa.
Valmennuskokonaisuuden aikana käymme yhdessä läpi kaikkia hyvinvoinnin osa-alueita tai keskitymme erityisesti valitsemaasi osa-alueeseen.
​Hyvinvointivalmennus on rakennettu juuri sinua varten, joka haluat muutosta ja ihanampaa eloa.
Verkkovalmennukset toimivat runkona matkallesi. Verkkovalmennukseen on koottu luentomateriaali, harjoitukset ja vinkit siten, että ne tukevat juuri sinun matkaasi kohti kestävää elämänmuutosta.
Alkaisiko tästä sinun hyvinvointimatkasi, jota askelletaan yhdessä viikko kerrallaan?
Valmennus rakentuu viikoittaisesta ohjelmasta, jossa ravinto, liikunta ja arkiaktiivisuus sekä uni ja palautuminen luovat vankan pohjan. Elämän sallinnan-kokonaisuuden kautta pysähdymme
itsemyötätunnon, onnellisuuden, vahvuuksien ja juuri sinun elämän tärkeimpien asioiden äärelle. 
Hyvinvointiohjaus luonnossa ja yhdessä luonnon kanssa tarjoaa terapeuttisia hyötyjä sekä auttaa
hahmottamaan luonnollista kykyäsi toimia ja ajatella ilman pakottamista ja harmoniassa
luonnollisen maailman kanssa.
Hyvinvointivalmennuksen verkkokurssi on tarkoitettu toteutettavaksi yhdessä kanssani. Saat ikioman rinnallakulkijasi ja tukijasi, jotta tällä kertaa onnistut varmasti! Annan sinulle paljon lisävinkkejä ja jaamme yhteisen seurantataulukon, joka tukee tavoitteiden ja tehtävien toteutumista.
Voisinko toimia rinnallakulkijanasi tällä elämäsi yhdellä tärkeimmistä matkoista? Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä elostasi ihanaa! Seuraavat kuukauden voivat muuttaa elämäsi. Syöksy avoimin mielin matkaan ja käännä katseesi kohti omaa hyvinvointiasi!