fbpx

IhanaElo®-In-house hyvinvointiohjaaja

Meistä jokainen haluaa tulla kohdatuksi, kuulluksi ja nähdyksi. Huiskeen keskellä pysähtyminen oman hyvinvoinnin äärelle onnistuu paremmin, kun joku hengittelee rinnalla hetken ja kannustaa huolehtimaan itsestä. Matalan tapaamiskynnyksen varmistamiseksi in-house hyvinvointiohjaajan kohtaamiset ovat fyysisesti ja läsnäollen teidän tiloissanne.


  • IhanaElo®-hyvinvointiohjaajanne pysähtyy jokaisen valmennukseen osallistuvan henkilökohtaisen hyvinvoinnin äärelle ja oivalluttaa konkreettisin askelin kohti ihanampaa eloa.
  • Yksilön ja samalla koko työyhteisön hyvinvoinnista tulee keskeinen arvo yrityksen toiminnalle. Se vahvistaa sekä sitoutumista yritykseen että työnantajakuvaa rekrytoitaessa – työntekijä kohdataan arvokkaana ihmisenä.
  • Ennaltaehkäisevä toiminta tukee joka päivä jaksamista, sairauspoissaolot vähenevät ja työkykyhaasteita saadaan tuettua ajoissa. Yksi sairauspäivä maksaa työnantajalle keskimäärin 350€. Lähde: EK


Vaikuttavuuden varmistamiseksi suosittelemme, että in-house hyvinvointiohjaajan päivinä
toteutetaan useampia neljän kuukauden mittaisia, 9 säännöllistä tapaamista sisältäviä,
IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksia. 

Kiinnostuitko?
 
Lataa tästä esitys aiheesta: In-house hyvinvointiohjaaja


Luo kulttuuri, joka säteilee elämää ja arvostaa jokaisen yksilön hyvinvointia.

Mahdollista häikäiseviä tuloksia yksilöille, tiimeille, kokotyöyhteisölle, asiakkaille, verkostoille ja koko yhteiskunnalle.


Suorin ja tehokkain tapa edistää yksilön hyvinvointia on saada arkiset elintavat tukemaan terveyttä.


Oma hyvinvointiohjaajanne pysähtyy jokaisen valmennukseen osallistuvan henkilökohtaisen hyvinvoinnin äärelle ja oivalluttaa konkreettisin askelin kohti ihanampaa eloa.

Ota yhteyttä ja sovitaan teille oma hyvinvointiohjaaja.

Sanna Siikarla

© Mielimaisema 2019  I  Tietosuojaseloste  I   www.mielimaisema.fi